Aktuális

A budapesti szerzetesközösségek képviselői február 1-jén, szerdán templomunkbangyűlnek össze a szerzetesi élet napjának ünnepére.

Három napja történt. Házszentelést kértek, mert nehézségekkel küszködtek, majd ezután asztalhoz ülve a négytagú családban, az egyik szülő így szólt: nem vagyunk vallásosak. Hárman közülünk meg sincsenek keresztelve. Azért mertünk mégis szólni, mert az év során hozzácsapódtunk az egyik plébániai sporttáborhoz, és amikor a többi szülővel a gyerekekre...

2023. január 7-én, szombaton a Margit körúton nyílt napon szervezünk a ferences rend iránt érdeklődő fiúknak, férfiaknak.

Adventi gyóntatási rendünk az alábbiak szerint fog alakulni! Kérjük, ne hagyd az utolsó pillanatra, szánj rá időt!

2023. január 7-én reggel 9-től a pasarétre járó fiatalok és kevésbé fiatalok számára labdarúgó bajnokságot rendezünk a Szent Angéla Iskola tornatermében.

Megjelent 2023-as plébániai naptárunk, amely egyházközségünk és a ferences zarándokhelyek kapcsolatát mutatja be. 1100 forintért megvásárolható a portán, hétvégeken a templom előterében.

Plébániai életünk és kifelé irányuló missziónk fontos helyszíne lett a Pasaréti Közösségi Ház.

Tranzitus

2022.10.02

Szent Ferenc atyánk ünnepét október 3-án, hétfőn tartjuk.

Hétfőn hajnalban elhunyt Puch Orsolya, egyházközségünk és a Ferences Világi Rend tagja. Lelkét kísérje az Úristen színe elé a ferences vértanúk közbenjárása, úgy ahogy betegségének súlyosbodása idején is az ő imáikat kértük!

Kvadrumkoncert

2022.09.13

A kvadrumkoncert záró alkalmát szeptember 17-én, szombaton 19.15-kor tartjuk, vendégünk a Misztrál énekegyüttes.

Veni Sancte

2022.09.03

Templomunk hittanosainak Veni Sancte szentmiséjét Balázs Jeromos atya, a Csibekórus korábbi vezetője mutatja be vasárnap 10.00-kor, amelyre szeretettel várjuk a testvéreket, különösen is a hittanosokat és családtagjaikat. Az újmisés áldást Jeromos atya a közösségi ház Szent Antal szobránál adja. E naptól újraindul a vasárnapi kávéház a PKH...

Július négy keddjén (5,12,,19, 26) szeretettel várjuk a Pasaréti Közösségi Ház tetőteraszán a fővárosban rekedt családfőket, férfiakat.

Templombúcsú

2022.06.10

Templombúcsú ünnepe (június 12-13.) alkalmából az alábbiak szerint alakul plébániánk liturgikus rendje.