Aktuális

Szeretettel hívjuk és várjuk azokat, akiknél elmaradt a szentáldozásra való felkészítés, a bérmálkozás, vagy akik szeretnének felnőttként megkeresztelkedni, hogy csatlakozzanak azokhoz a kortársaikhoz, akik már jelentkeztek!

Megjelent a 2021. év őszi programfüzete, mely digitális verzióban már elérhető. Nyomtatott verzió hamarosan a Közösségi Házban lesz elérhető.

A Gondviselés Háza Gondozási Központ továbbra is változatlan feltételekkel nyújt segítséget a környéken élő időskorú lakosság részére, egyelőre továbbra is a Szilfa utca 4.szám alatt.

Szeptember hétvégéin már a templomban tartjuk a szentmiséket, a hétköznapiakatazonban még a közösségi ház kápolnájában, hogy az itteni munkálatok befejeződjenek a hónap végére.

Hívunk, hogy ünnepeljünk együtt és tegyünk együtt tanúságot az Eucharisztiában velünk élő Krisztus mellett: a mai zavarodott világban végképp nincs más biztos pont, remény számunkra és a világ, a jövő számára, mint az Ő jelenléte, irgalma. Fontos, hogy ott legyünk az ünnepen!

Szeretettel osztjuk meg Veletek a 2021/2022-es tanév hitoktatásával kapcsolatos tudnivalókat.

Mindenkit sok szeretettel várunk szeptember 18-án Atanáz, Paszkál és Efrém testvér örökfogadalmára.

A ránkbízottakért érzett felelősségtől vezérelve, figyelembe véve a járványügyi szakemberek véleményét és a COVID-19 járvány harmadik hullámát követő és a beoltottak számának növekedése miatt életbe lépő enyhítéseket, Egyházunk sajátosságait szem előtt tartva, korábbi intézkedéseinket módosítva, 2021. május 10-től kezdődően az alábbi módon...

A hosszú idők óta első nyilvános szentmisére a Pasaréti Körkép dupla számával várunk benneteket!

Az alabbi gombra kattintva találjátok az éppen aktuális énekes füzetet: