Jegyesoktatás

"Azután azt mondta az Úristen: Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok hozzáillő segítőtársat."1Mózes 2,18.

Kedves Jegyespárok!

A Pasaréti Jegyessuli 9+1 alkalomból álló sorozat. Februárban kezdődik, és az egymást követő kedd estéken ad segítséget a szentségi házasságra való készülésben.

Nyolc olyan egymásra épülő téma feldolgozásához biztosítunk lehetőséget, melyekkel a családpasztorációs szakemberek — és a mi 5-30 éves házas tapasztalataink — szerint találkozni fogtok közös életetek során.

A kilencedik alkalom a lezáró összegzés, a +1 pedig családlátogatás egy-egy, a pasaréti templomba járó, gyermeke(ke)t nevelő házaspárnál.

A témák kibontásában a fent említett szakemberek, páros és csoportos feldolgozásában pedig a csoportvezetők segítenek, akik gyakorló házaspárok, szülők.

A Jegyessuli abban szeretne támogatást nyújtani, hogy hitben elindulva, jó viszonyítási pontokat, példákat találva, Isten segítségével és Vele személyes kapcsolatban élve megtaláljátok házasságotokban saját boldogságotok útját.

Szeretettel várunk titeket!

A JS csapata

A jelentkezés módja:

  • Írjatok e-mailt a pasaret.jegyessuli@gmail.com címre.

  • Ezután a jegyessuli szervezői megkeresnek benneteket, hogy a szükséges információkat megírják nektek

  • Peregrin atyától, plébánosunktól is kaptok majd egy e-mailt, hogy a vele való személyes találkozó időpontját is egyeztessétek.