Aktuális

Szeretettel hívjuk és várjuk az általános iskolás hittanos gyerekeket adventi lelki napra 2023. december 2-án, szombaton 10.00 – 13.00 óráig.

🥰 A mai perselyadományokból azokat a gyermekeket segítjük, akiknek anyagi okokból nehezebb lenne a nyári táborokba való lejutás.


Március 28-án és 29-én (kedd és szerda) 19:00 és 20:15-ös kezdéssel ismét látható lesz a Pasaréti Passió előadás Meskó Zsolt rendezésében.
Az előadás ingyenes, de adományokat szívesen fogadunk!
A fény-, hang- és látványelemek miatt az előadást 12 éven aluliak számára nem ajánljuk!

A Szent Angéla Ferences Általános Iskola és Gimnázium kórusa jótékonysági gyűjtéssel egybekötött énekes szolgálatot végez március 26-án (vasárnap) a 18 órakor kezdődő szentmisén.

Hagyományteremtő szándékkal, Mátraverebély-Szentkúton tartottuk az idén elsőáldozók és szüleik gyóntatását március 15-én, ahol a családok többsége ott volt.

Hitoktatás

2023.03.02

Hitvallás, ha az iskolában is katolikus hittanra jelentkezel, erre hívsz másokat!

Nagyböjt péntekjein - így február 24-én is - 17.00-kor végezzük a keresztúti szertartást egy-egy plébániai közösség vezetésével.

A budapesti szerzetesközösségek képviselői február 1-jén, szerdán templomunkbangyűlnek össze a szerzetesi élet napjának ünnepére.

Három napja történt. Házszentelést kértek, mert nehézségekkel küszködtek, majd ezután asztalhoz ülve a négytagú családban, az egyik szülő így szólt: nem vagyunk vallásosak. Hárman közülünk meg sincsenek keresztelve. Azért mertünk mégis szólni, mert az év során hozzácsapódtunk az egyik plébániai sporttáborhoz, és amikor a többi szülővel a gyerekekre...

2023. január 7-én, szombaton a Margit körúton nyílt napon szervezünk a ferences rend iránt érdeklődő fiúknak, férfiaknak.

Adventi gyóntatási rendünk az alábbiak szerint fog alakulni! Kérjük, ne hagyd az utolsó pillanatra, szánj rá időt!

2023. január 7-én reggel 9-től a pasarétre járó fiatalok és kevésbé fiatalok számára labdarúgó bajnokságot rendezünk a Szent Angéla Iskola tornatermében.