Aktuális

Erdő Péter bíboros úr október 24-én a 10 órakor kezdődő ünnepi szentmise keretében megáldja a felújított templomot, az új plébániai részt és a Közösségi Házat!

Szeretettel hívjuk és várjuk azokat, akiknél elmaradt a szentáldozásra való felkészítés, a bérmálkozás, vagy akik szeretnének felnőttként megkeresztelkedni, hogy csatlakozzanak azokhoz a kortársaikhoz, akik már jelentkeztek!

Megjelent a 2021. év őszi programfüzete, mely digitális verzióban már elérhető. Nyomtatott verzió hamarosan a Közösségi Házban lesz elérhető.

A programfüzet tartalmazza a plébánia valamennyi programját és minden információt.

A programfüzet IDE vagy a lenti képre kattintva érhető el!

Szeptember hétvégéin már a templomban tartjuk a szentmiséket, a hétköznapiakatazonban még a közösségi ház kápolnájában, hogy az itteni munkálatok befejeződjenek a hónap végére.

A Gondviselés Háza Gondozási Központ továbbra is változatlan feltételekkel nyújt segítséget a környéken élő időskorú lakosság részére, egyelőre továbbra is a Szilfa utca 4.szám alatt.

Hívunk, hogy ünnepeljünk együtt és tegyünk együtt tanúságot az Eucharisztiában velünk élő Krisztus mellett: a mai zavarodott világban végképp nincs más biztos pont, remény számunkra és a világ, a jövő számára, mint az Ő jelenléte, irgalma. Fontos, hogy ott legyünk az ünnepen!

Szeretettel osztjuk meg Veletek a 2021/2022-es tanév hitoktatásával kapcsolatos tudnivalókat.