Andréka Ágoston


Fiatal korom ellenére megadatott számomra, hogy különböző szervezetekkel dolgozhattam - állami, egyházi, kereskedelmi, nonprofit, frissen indult start up- ok-, mint kommunikációs szakértő, vezető. Feleltem szóvivői feladatokért, social media kommunikációért, oldalak látogatottságának növeléséért is, állami és egyházi projektekben egyaránt (Passio2020, JK33 Passió, Ferences Rendtartomány social media oldala, Pasaréti Ferencesek teljes kommunikációja, kiemelt EU-s projektek kommunikációja). 

Általános iskolás korom óta azt kerestem, mi az, amit tehetek a katolikus közösségekért (iskolai, regnumi, templomi), az egyházért, a korosztályomért. A média- misszió az, amiben megtaláltam mindezt. Évek óta azon dolgozom, hogy minőségi média tartalmak, programok, kommunikációs anyagok lássanak napvilágot, amelyek minden korosztály számára elérhetőek, befogadhatóak (közösségi média tájékoztatás, kampányok).  Hosszú évek munkájának köszönhetően a magyar sajtópiac legfontosabb szereplőivel élő kapcsolatot tartok fent és ápolok, így ezt is szívesen kamatoztatom jó ügyek érdekében 

Tapasztalatom szerint a közös célok elérése csapatban és jó kollegiális viszony esetén sokkal könnyebb és eredményesebb, melyben az önálló munkavégzésnek és felelősségvállalásnak is kiemelt helye és szerepe van. Jelenlegi és korábbi munkahelyeimen vezetőként is dolgoztam különböző létszámú csapatokat koordinálva.