Plébániai szaknévsor

2022-ben megújul a Pasaréti Ferencesek Szaknévsora, melyben a plébánia olyan hívei lesznek találhatók, akik szaktudásukkal szívesen állnak rendelkezésre a plébánia tagjai számára.

- A szerkesztők szeretettel várják a plébániához tartozó, megbízható, keresztény kötődésű szakemberek, vállalkozók jelentkezését, akik a Plébániai Szaknévsorban a plébánia hívei figyelmébe ajánlják szakértelmüket, munkájukat, szolgáltatásukat.

- A szaknévsor segítségével az ide tartozó hívek szükség esetén könnyebben megtalálják egymást, ezzel egymást is támogatva, segítve.

- Amennyiben saját cégét szeretné hirdetni a szaknévsorban, kérjük, hogy az "Adatbekérő lap az új szaknévsorhoz" űrlapot töltse ki. 

- Amennyiben céget szeretne ajánlani, kérjük, hogy az "Ajánlóív" űrlapot töltse ki, és mi felvesszük a kapocslatot az Ön által ajánlott céggel.

Adatbekérő lap az új szaknévsorhoz

Ajánlóív az új szaknévsorhoz

FONTOS!

-Kérjük, hogy egy céget csak akkor ajánljon, ha van velük jó tapasztalata, dolgozott már velük és szívesen ajánlja másoknak! 

- Az ajánlott cégeket a plébánia szűrheti, amennyiben a cég értékrendje nem egyezik a plébánia által képviselt értékekkel.