Aktuális

Hívunk, hogy ünnepeljünk együtt és tegyünk együtt tanúságot az Eucharisztiában velünk élő Krisztus mellett: a mai zavarodott világban végképp nincs más biztos pont, remény számunkra és a világ, a jövő számára, mint az Ő jelenléte, irgalma. Fontos, hogy ott legyünk az ünnepen!

Szeretettel osztjuk meg Veletek a 2021/2022-es tanév hitoktatásával kapcsolatos tudnivalókat.

Mindenkit sok szeretettel várunk szeptember 18-án Atanáz, Paszkál és Efrém testvér örökfogadalmára.

A ránkbízottakért érzett felelősségtől vezérelve, figyelembe véve a járványügyi szakemberek véleményét és a COVID-19 járvány harmadik hullámát követő és a beoltottak számának növekedése miatt életbe lépő enyhítéseket, Egyházunk sajátosságait szem előtt tartva, korábbi intézkedéseinket módosítva, 2021. május 10-től kezdődően az alábbi módon...

A hosszú idők óta első nyilvános szentmisére a Pasaréti Körkép dupla számával várunk benneteket!

Az alabbi gombra kattintva találjátok az éppen aktuális énekes füzetet:

Tegnap volt Nagyböjt V. vasárnapja, más néven Feketevasárnap. E nappal kezdődően a templomok feszületeit és a főoltár képét föltámadásig fekete (1965 óta inkább lila) lepellel takarjuk le. A középkorban e böjti lepelre ráfestették Jézus életének, vagy szenvedésének egy-egy állomását, s így az a nép számára egyúttal biblia pauperumként szolgált.

Nagyböjti jótékonysági akcióink vége felé járva, most az ilyenkor aktuális plébániai támogatásokban szeretnénk segítségeteket kérni:

Kedves Testvérek!
Ezúton is szeretnénk megköszönni adományaitokat.
A katolikus iskolák és a perui misszió számára összességében 3millió forintot tudtunk továbbítani.
Egyaránt köszönet érte az adakozóknak és a szervezésbe bekapcsolódóknak.

A Pasaréti Ferences Plébánia pályázatot hirdet arculati design és logó megtervezésére (felhasználása: programfüzet, plakátok, naptár, közösségi média kommunikáció, kiadványok stb.).